Julen 2013/2014

 Den 23/12 åkte jag å finaste vännen till Sälen med ungarna. 5 barn å 3 vuxna i en husvagn! Om de va kaos? Nja, funkade över förväntan faktiskt :) så på julafton åkte vi skidor på dagen, fixade värsta julmiddagen i husvagnen och på kvällen fick kidsen julklappar och sen bastade vi. Bästa julen ever! Vi hade de så mysigt! MR RIGHT kom efter 3 dagar och stannade kvar tills vi åkte hem.. 
Vi åkte skidor, badade, bastade, hängde på afterskin, käkade ute på en jätte mysig resturang mitt i backen, mös i husvagnen.. Finns de hjärterum, finns de stjärterum..  
Vi hade de så mysigt! Längtar verkligen tillbaka! 
Kommer garanterat åka upp en gång med barnen och en gång utan barn innan skidsäsongen e slut.. 
Under nyår va vi i Kungsängen hos Marika och hennes familj.. Vi åt gott å skrattade mycket! Kom lite konstigt folk sen, dom va inte riktigt normala men vi hade kul.. 
12 slaget fick jag en nyårspuss av MR RIGHT! Så underbart att fira in de nya året med han :) 
2014 är vårt år! Vi ska gifta oss.. Kan knappt fatta att det är sant! Men de är de och det är så sjukt mycke att planera.. Kyrkan e bokad och ska kolla på lite ställen att ha festen på i helgen. 
Im soo happy 











Helt galen, galen i dig!

 Hej kära vänner å läsare! 
Nu var det verkligen sjukt längesen jag skrev.. Mycket har hänt sen sist.. Alldeles för mycket! Nu är de ett nytt år så vi börjar från januari 2014 å skiter i allt gammalt.. Ändå inget roligt att berätta om förra året. 
Jo, en sak! De bästa som hänt om jag ska vara helt ärlig! 
Men de hände i slutet av året så de räknar vi till 2014. 
Okej, nu ska ni få höra! 
Ni alla vet ju att jag, Cecilia Elisabeth Larsdotter Persson har haft svårt att bli kär! Jag har provat den rike, den snåle, den tjocke, den smale, den rolige, den smarte, den korkade.. Den korte, den långe, ja jag har gått igenom alla! Ingen har vart den rätta för mig... Har känt i början, ba WoW men efter ett tag börjar jag leta fel å försöker intala mig själv att jag är kär.. Men de e jag ju aldrig! 
Så för någon månad sen när jag var på galej med en min underbara vän slog det mig att nu ska jag sluta leta och vara for ever Alone om inte MR RIGHT dyker upp av dig själv.. Sa de till min vän å hon tittade på mig och sa, du kan inte vara själv.. Jag nickade och kände att jo nu ska jag vara de! Trött på slöt dejtande å stolpskott hit å dit..
Veckorna gick å de kändes helt fantastiskt.. Kände att ensam är fan stark! 
Sen en lördag hade jag och mina singelvänner en singelfest.. Vi alla tjejer bjöd in snygga killar från dejtingsidor.. Helt galet rolig fest! Kom så mycke killar av alla kategorier.. Utbudet va stort, men jag kände inte att jag va intresserad av att lära känna ngn av dom.. Jag ville bara ha roligt med mina vänner! 
Men när jag minst anar de kliver han in MR RIGHT, ( han var dock typ den enda killen som inte va från ngn dejtingsida) 
Det var en sån sjuk känsla när jag såg honom, de går inte att beskriva.. 
De va som att någon tog tag i han å tryckte in han i mitt hjärta! 
Jag tänkte att han ska bli min! Och de blev han.. Sen den dagen har vi hållit ihop.. Vi är galet förälskade.. Han e mannen i mitt liv! Först nu vet jag vad kärlek är! Det är helt underbart, men samtidigt så jäkla skrämmande.. 
Den 28/6-2014 gifter vi oss! Jag ska bli Fru Engblom! 
Folk tycker vi är galna och försöker ha predriksnack med oss, men dom skiter vi i, dom vet inte vad kärlek är! Å den dagen vi gifter oss ska alla ni som misstrodde vår kärlek och lycka få fingret! 






RSS 2.0